PRODUSE PROASPETE DE EXCEPŢIE LA ÎNDEMANA DUMNEAVOASTRĂ

BIZDELIVERY vă oferă posibilitatea să beneficiați zilnic de produse proaspete şi de calitate la biroul dumneavoastră. Misiunea noastră este să vă oferim o alternativă sănătoasă la birou. Permițându-va astfel sa va bucurați de un zâmbet frumos.

Aveți la dispoziție să alegeți dintr-o gamă largă de produse. Selecția dumneavoastră va fi apoi procesată de către echipa noastră înainte să ajungă la ușă. Shopping-ul nu a fost niciodată mai simplu!

Experiența noastră în domeniul livrărilor la birou ne recomandă. Colaboratorii noștri sunt foarte bine instruiți în aprovizionarea, selectarea si împachetarea produselor. Suntem convinși că din compărători veți deveni clienții noștri!

Când vă gândiți la ceva bun, gândiți-vă la BIZDELIVERY pentru că noi suntem furnizorul dumneavoastră de produse proaspete de excepție!

BIZDELIVERY este specializată în livrarea de produse proaspete de calitate către companiile din Cluj Napoca și Bucuresti. Avem o mare varietate de produse sezoniere și non-sezoniere pentru alegerea dumneavoastră. Fie ca este vorba de birou, școală, magazin, hotel sau restaurant, oferim servicii regulate de livrare la locul de muncă pe baza preferințelor dumneavoastră şi în funcție de buget.

Menţineţi personalul în tonus pozitiv si productiv. Începeți sa aprovizionați cămara biroului cu produse proaspete si astfel veți avea o companie sănătoasă pe interior.

Va gândiți la promovarea unui stil de viață sănătos in cadrul companiei? Ce ziceți despre oferirea fiecărui angajat a unui pachet de fructe lunar/săptămânal sau zilnic?

BIZDELIVERY oferă pachete personalizabile de fructe in funcție de preferințele si bugetul dumneavoastră. Arătați angajaților printr-un gest frumos si eficient că vă pasă de ei!

Preparați sucuri fresh din fructe stoarse? Aveți nevoie de o cantitate mare de fructe? Mere, banane, portocale, sau altceva? BIZDELIVERY oferă posibilitatea achiziționării fructelor la vrac/lada la un preț negociat. Contactați-ne pentru o ofertă chiar acum.

DE CE NOI?

Din comoditate

O gama mare de produse accesibilă direct din biroul dumneavoastră! Evitați timpul pierdut în trafic şi în supermarket-uri!

Răspuns rapid

Comandați înainte de ora 17:00 si obțineți produsele dvs. chiar a doua zi.

Livrare - taxa fixa 25 RON

Nu vom percepe nici o taxă în plus pentru livrare sau alte servicii neprevăzute.

Înlocuirea produselor

Produsele deteriorate sau zdrobite la punctul de livrare vor fi înlocuite în mod corespunzător fără nici o întrebare, la următoarea comandă.